Obavijesti

NASERU ORIĆU SE MONTIRA PROCES

NASERU ORIĆU MONTIRAJU SUDSKI PROCES!

 

image-32ffa8b96769b9cadc1ea9351f614579c7747982d0d98ada4268b8851ad6da69-VDanašnje pojavljivanje Nasera Orića komandanta odbrane Srebrenice pred državnim Sudom BiH otkrilo je za sada javnosti nepoznate činjenice. Šokantne informacije koje je iznijela odbrana Nasera Orića razlog su za brigu svih poštenih građana Bosne i Hercegovine.

Da li je moguće da srbijansko Tužilaštvo na čelu sa Vukčevićem upravlja Tužilaštvom BiH na čijem čelu je Goran Salihović. Samor Avdić žrtva genocida u Stebrenici, bio je zatočen pet godina u Beogradu i preživio je najveći pakao ispiranja mozga, premlaćivanja, promjene identiteta, primoravanja da svjedoči u korist Radovana Karadžića. Samir je najbolji svjedok kako radi Tužilaštvo “demokratske” Srbije i “nezavisno” Tužilaštvo BiH i kako se montiraju procesi protiv Bošnjaka.

Aleksandar Vučić je čitao navodne ozjave Samira Avdića o navodnim zločinimaOrića i njegovih saboraca. Danas kada je Samir Avdić otkrio cijelu istinu svi su se zavukli u mišije rupe. AntiDayton će se boriti da istina izađe na svjetlo dana.

Od kako smo dopremili Samira Avdića u BiH još niko osim pojedinih novinara nije obavio razgovor sa tim čovjekom. Niko se nije zapitao ko je i zbog čega uništio život još jednog od 200 000 žrtava genocida u našoj zemlji. Je li ovo suverena i samostalna država u kojoj sigurnosne službe Srbije hapse i premlaćuju Bošnjake 20 godina nakon završetka agresije, vojnim sredstvima. Jesu li se naši političari dogovorili da to može tako ići. Mi građani BiH to nećemo dozvoliti.

Gledali ste Zijada Ribića iz Zvornika. Bošnjak kome su srpske snage pobile cijelu porodicu danas živi sam, ali nemojte zaboraviti nije on sam nije ni Naser Orić sam. Ima nas još uvijek puno Bošnjaka koji smo uz naše Zijade, Oriće, sejdiće i druge heroje naše zemlje. Glavni tužilac Bosne i Hercegovine Goran Salihović mora da istražuje ko je ubio 6000 Bošnjaka u Podrinju 1992 i 1993. godine i da pokuša izjednačiti žrtva i agresor. Borićemo se i orotiv BH političara koji radi svojih fotelja prodaju interese Bošnjaka, Bosanaca, patriota ove zemlje, svjedoka agresije i genocida!

AntiDayton

STOP NEPRAVDI!

STOP MONTIRANIM PROCESIMA!

STOP PROGONU BOŠNJAKA!

NASERU ORIĆU SE MONTIRA PROCES
Komentari
Na vrh