PRIJATELJI STRANICE

Tokom našeg dugogodišnjeg rada trudili smo se da sami iznesemo teret finansiranja naše internet stranice, međutim dosta puta je to bilo izuzetno teško, pored svih drugih izazova koje imamo.

Nakon razmatranja određenih ideja, došli smo do jedne koja se pokazala kao dobra i samoodrživa, a to je da u finansiranju troškova funkcioniranja naše internet stranice pomognu pojedinci ili firme sa simboličnim iznosom na godišnjem nivou, a mi bi im iskazali zahvalnost tako što bi ih svake godine istakli u posebnoj kategoriji na našoj internet stranici koja nosi naziv “Prijatelji stranice”. Ukoliko i vi smatrate da ste prijatelj stranice, i želite pomoći, javite nam se.

Ovo su prijatelji internet stranice AntiDayton za 2022. godinu, i od srca im se zahvaljujemo na podršci:

TAS MALEREI

Nudimo kvalitetnu, prvoklasnu uslugu i sve to po fer cijenama. Uz naše dugogodišnje iskustvo i stručnost, nudimo Vam brzu i jednostavnu obradu narudžbi i garantiramo apsolutni kvalitet. Naš rad je iz jednog izvora i kao dio našeg individualnog savjetovanja rado ćemo odgovoriti na sve Vaše želje kako bismo vam pružili najbolji mogući krajnji rezultat.

Radimo sa etabliranim partnerima i biramo samo najbolje od najboljih. Na ovaj način možemo Vam garantirati visok kvalitet naših radova. Osim toga, koristimo samo proizvode renomiranih proizvođača, tako da upotrijebljeni materijal takođe doprinosi profesionalnom rezultatu.

Radujemo se kontaktu sa Vama!

Vaš tim TAS-Malerei

FERHATOVIĆ SUHOMESNATI I PROIZVODI SA BALKANA

Tražite suhomesnate proizvode? Onda ste došli na pravo mjesto! Bilo u Ferhatović marketu ili online shopu, naš asortiman od preko 800 proizvoda sa Balkana je impresivan.

Posjetite nas na adresi Braunhirschengasse 12-20/1 u 15. Bečki okrug i probajte naše suhomesnate proizvode na licu mjesta. Okus će vas uvjeriti.

Radujemo se što ćemo Vas vidjeti tamo!

TOKALIĆ BAU GMBH

Tokalić Bau GmbH je vaša prva tačka kontakta kada je u pitanju renoviranje i renoviranje starih zgrada sa fokusom na restauraciju zaštite fasada. Kompetentno i pouzdano osoblje ne samo da pruža najviši kvalitet tokom implementacije, već Vas uvjerava i u tačnost i ispunjavanje po planu.

Radujemo Vam se!

Vaš tim Tokalić Bau GmbH

GEOMONT HANDELS – U.  SANIERUNGSSERVICE GMBH

Zanatlija je dobar onoliko koliko je dobar njegov alat. Pored velikog asortimana boja, lakova i maltera, čiji smo distributer, prodajemo naravno i najbolji alat i pribor za farbanje. Ono što nas razlikuje od mnogih drugih ponuđača je to što inzistiramo na kvalitetu i što živimo po tom receptu za uspjeh. Shvatite to kao obećanje.

Ostajemo pri svojoj riječi i ovim pokazujemo naše boje.

Želimo Vam divan dan!

Tim Geomont

GENERACIJA X

Generacija X je bosanskohercegovačka humanitarno patriotska organizacija. Ova organizacija se prije svega bavi humanitarnim radom, akcijama, a uz to i odličnom muzikom.

PRODUKCIJA PRAVDA BOSNA

Produkcija Pravda Bosna prezentuje dokumentarne filmove, reportaže i druge video projekcije iz historije Bosne i Hercegovine i drugih dijelova domovinskog prostora Bošnjaka.

Ova produkcija, koju vodi gospodin Avdo Huseinović je jedan od pionira realizacije dokumentarnih filmova sa tematikom agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu i izvršenja genocida nad Bošnjacima, sa nemjerljivim doprinosom kulturi sjećanja.

HELPING HEARTS OF BOSNIA AND HERZEGOVINA

U maju 2014. godine, Sanela je osnovala GoFundMe akciju prikupljanja sredstava za pomoć porodicama tokom najgorih poplava u BiH. Njena strast da pomogne tu nije prestala, aovo je bio samo početak nečeg posebnijeg. Na povratku u Čikago, Sanela odlučuje osnovati Facebook grupu Helping Hearts of Bosnia & Herzegovina u koju je počela da poziva svoje prijatelje, članove porodice, prikuplja donacije i od tada postiže sjajne rezultate.

Na vrh
X
X