Obavijesti

DOBRODOŠLI NA REDIZAJNIRANU STRANICU POKRETA!

Nakon što je u junu prošle godine, tri godine i dva mjeseca nakon svog postojanja, AntiDayton pokret svijetu predstavio svoju oficijelnu internet stranicu, ista je zabilježila veliku posjećenost sve dok se nisu desili nepredviđeni problemi u aprilu ove godine kada je stranica postala nedostupna. Sam rad na popravkama je takođe stao zbog zdravstvenog stanja našeg webmastera Alena kojem se desilo nekoliko zdravstvenih problema, te smo sve odgodili za bolje vrijeme. Napokon, uspjeli smo da stranicu vratimo, i to u novom ruhu, sa “responsive” dizajnom koji se prilagođava veličini ekrana, od desktop računara i laptopa, preko tableta, pa sve do pametnih telefona.

Ovom internet stranicom želimo da sačuvamo istinu, educiramo nove generacije, i nikada ne dozvolimo negiranje izvršene agresije i počinjenog genocida. Pozivamo vas da razgledate stranicu, upoznate se sa njom, pregledate sve naše aktivnosti, te vas posebno pozivamo da pregledate stavku “Agresija na RBiH” kako bi se upoznali sa cijelim tokom agresije nad Republikom BiH. Napominjemo da ova stavka još nije ni izbliza završena, ali rad na njenom popunjavanju je u toku. Ostale stavke u meniju nisu ništa manje interesantne, te vjerujemo da ćete biti zadovoljni predstavljenim. Ovdje posebno ističemo novu rubriku satiričnog karaktera pod nazivom “VOX” koja će vjerujemo dovesti mnoge do suza, kako onih od muke što se ništa ne može sakriti, tako i onih suza od smijeha prouzrokovanog čistim bosanskim humorom. Naše posjetioce takođe pozivamo da što više dijele sadržaj sa naše internet stranice, kako bi svi mi zajedno čuvali istinu od zaborava, te kako bi svi zajedno doprinijeli daljem razvoju ove stranice i AntiDayton pokreta.

Internet stranica AntiDayton pokreta služit će takođe za objave svih narednih akcija, te za objave svih bitnih dešavanja i vijesti vezanih za našu domovinu. Kao i od samog osnivanja Pokreta, pa do danas, nećemo dozvoliti cenzuru naših izjava, odnosno izjava običnog obespravljenog čovjeka, te se apsolutno nećemo bojati otvoreno reći ono što mislimo svima onima koji nemilosrdno i uporno napadaju ovu zemlju i potkopavaju njene temelje. Nećemo ostati dužni ni svima onima koji negiraju počinjenu agresiju i genocid, negiraju postojanje države Bosne i Hercegovine, te veličaju nacional-šovinističke ideologije. Takođe, ovim putem pozivamo sve medije, elektronske, štampane, kao i pojedince da posjete internet stranicu, i saznaju više o AntiDayton pokretu, sve ono što do sada nisu znali o nama. Svakako, ovim putem dajemo za pravo medijima da naše izveštaje, saopćenja i reakcije mogu preuzimati uz navođenje izvora.

Pozivamo sve patriote i istomišljenike da nam se obrate za saradnju, u cilju jačanja patriotskog bloka RBiH.

Internet stranicu AntiDayton pokreta posvećujemo svim nedužnim žrtvama agresije i genocida, te svim šehidima. braniocima i invalidima naše domovine koji su davali ono najvrijednije – svoje živote i dijelove tijela za ovu zemlju, kao ostalim pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine.

DA SE NIKADA NE ZABORAVE I NE PONOVE AGRESIJA I GENOCID U REPUBLICI BOSNI I HERCEGOVINI!

AntiDayton tim

DOBRODOŠLI NA REDIZAJNIRANU STRANICU POKRETA!
Komentari
Na vrh