Vijesti i reakcije

ANTIDAYTON PORTAL SKUPIO PRVIH 1 MILION PREGLEDA!

ANTIDAYTON PORTAL SKUPIO PRVIH 1 MILION PREGLEDA!

AntiDayton pokret već nekoliko godina posjeduje portala za vlastite potrebe, ali i za šire mase. Već godinama AntiDayton pokret svoje aktivnosti arhivira na ovom portalu, ali pored toga pravi i druge stvari, kao što je jako bitna hronološki poredana arhiva agresije na RBiH, koja svima može služiti u edukativne svrhe.

Dana 19. februara 2019. godine oko 22:00 sata AntiDayton portal sakupio je prvih milion pregleda što je i više nego dobra i pozitivna vijest i što potvrđuje pozitivnost i nesporno dokazuje svrhu postojanja samog portala.

Najveća posjećenost je iz Bosne i Hercegovine, iz svih njenih krajeva. Na drugom mjestu po posjećenosti je BH dijaspora iz Sjedinjenih Američkih Država, dok je na trećem mjestu BH dijaspora iz Njemačke, a za njom slijede Austrija, Švedska i Slovenija.

NAGRADNA IGRA:

Pozivamo vas da u komentaru ispod ovog članka u odjelu za “KOMENTAR” ostavite neku dobru i pozitivnu SUGESTIJU i PRIJEDLOG vezan za dopune i izmjene naše internet stranice. Komentari će se ostavljati do 23:59, 20. februara 2019. godine, dakle 24 sata počevši od sada, nakon čega ćemo izabrati tri najbolja tj. najzanimljivija komentara i prijedloga, te ih nagraditi AntiDayton majicama.

Sretno komentatorima, a mi nastavljamo dalje po novih milion pregleda.

Pozivamo vas da se prijavite na automatsko dobijanje objave putem maila, te tako dobijete svaku objavu automatski na vašu e-mail adresu. Takođe vas pozivamo da nastavite sa praćenjem našeg portala i sa širenjem i jačanjem kulture sjećanja.

Ovim putem zahvaljujemo se posebno Alenu Mahoviću, jednom od osnivača AntiDayton pokreta, na njegovom radu i postojanju ove internet stranice. Ova stranica je Alenova kreacija i posebna zahvalnost ide na njegovo ime za postojanje ovog i ovakvog jedinstvenog patriotskog portala! 

AntiDayton pokret

ANTIDAYTON PORTAL SKUPIO PRVIH 1 MILION PREGLEDA!
Komentari
Na vrh