Aktivnosti

ANTIDAYTON STIKERI ZA 1. MART, DAN NEZAVISNOSTI RBiH

AntiDayton Viber stikeri

ANTIDAYTON STIKERI ZA 1. MART, DAN NEZAVISNOSTI RBiH

AntiDayton pokret, nakon prošlogodišnje velike torte u obliku zastave RBiH sa ljiljanima dimenzija 3×1,5 metara koje je podijelio građanima, ove godine poklanja nešto drugo.

Naime, svjesni smo korištenja raznih načina mobilne i internetske komunikacije te smo ovaj put u tu svrhu, a povodom 1. marta, Dana nezavisnosti RBiH građanima i patriotama odlučili pokloniti paket od 24 stikera za Viber pod nazivom “I ja sam AntiDayton”.

Na taj način još jednom pokazujemo svoju odanost najbitnijim datumima naše Domovine, ali i ljubav i poštovanje prema njoj. Nekoliko stikera suptilno ukazuju na citate velikih imena, spominju poznate fraze ili sami liče na historijske ličnosti.

Stikeri su od danas dostupni na Viberu te ih možete skinuti na svoju Viber komunikator aplikaciju.

AntiDayton pokret na sve načine pokušava i trudi se probuditi i zadržati dozu patriotizma među građanima naše domovine, a ovo je samo još jedan od načina.

Autori i kreatori ovih patriotskih stikera su Alen Mahović i Nihad Aličković koji ovim putem sa zadovoljstvom pozivaju prijatelje, sugrađane, i patriote da preuzmu svoje stikere za Viber, koji će u skorije vrijeme biti dostupni i za WhatsApp internet komunikator aplikaciju.

ZA BESPLATNO PREUZIMANJE ANTIDAYTON STIKERA KLIKNITE NA LINK ISPOD:

I JA SAM ANTIDAYTON, ŽELIM STIKERE

AntiDayton pokret

ANTIDAYTON STIKERI ZA 1. MART, DAN NEZAVISNOSTI RBiH
Komentari
Na vrh
X
X