Vijesti i reakcije

UBIJEN UBICA EDIN GAČIĆ!!!

UBIJEN UBICA EDIN GAČIĆ!!!

Edin Gačić za kojim se tragalo već danima po Bosni i Hercegovini, danas je u razmjeni vatre sa policijom, ubijen u Kiseljaku.

Za sada nema još puno detalja o tome kako je došlo do susreta policije za bjeguncem i kako je došlo do razmjene vatre u kojoj je jedan policajac lakše ranjen.

AntiDayton pokret

Preuzeto: klix.ba

Najtraženijeg bjegunca u BiH Edina Gačića, koji se sumnjiči za brutalno ubistvo pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića te mještanina Podorašca Sauda Sultanića, ubili su pripadnici MUP-a KS, saznaje Klix.ba.
Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdio policijski komesar MUP-a KS Mevludin Halilović.

Gačića je policija sumnjičila da je počinio dva ubistva, u mjestu Podorašac kod Konjica 6. februara i 9. februara u mjestu Suhodol kod Tarčina.

Gačić je osam dana bio u bjekstvu nakon monstruoznog ubistva u Podorašcu, a krvavi pir nastavio je i u Suhodolu ubistvom policajca koji je bio zadužen za čuvanje objekta FUP-a.

Stanovnici BiH danima su bili u strahu zbog ubice koji se krio, zbog čega su podignute visoke mjere sigurnosti, a na terenu angažovane sve policijske snage.

Koliko je situacija bila ozbiljna Vlada KS je raspisala i nagradu u iznosu od 50.000 KM za informaciju koja će dovesti do hapšenja Edina Gačića.

Gačić je inače višestruki ubica, a iz KPZ-a Bihać pušten je na slobodu još 2017. godine.

UBIJEN UBICA EDIN GAČIĆ!!!
Komentari
Na vrh