Obavijesti

STIDITE SE: CM PRODAJE CECINE PARFEME U SARAJEVU

STIDITE SE: CM COSMETICS U SARAJEVU PRODAJE CECINE PARFEME U IMPORTANE CENTRU
.
Nakon dojave o mogućoj prodaji parfema “udovice” ratnog zločinca Željke Ražnatovića Arkana u CM-ovim marketima u Sarajevu, dali smo se u obilazak te se uvjerili svojim očima. CM-cosmetic market u Sarajevu, u tržnom centru Importane nudi u prodaju takođe i parfeme Svetlane Ražnatović zvane Ceca, koja je tokom agresije na Hrvatsku od strane Srbije i tokom agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu pjevala vojnicima tzv. dobrovoljačke garde na čijem čelu je bio ratni zločinac Arkan.
.
5470524a-26b4-4b0b-98ec-158cb0765237-ceca-i-arkan6-718x446
.
12935393_10207929897138182_722457588_nInteresantno je koliko mi sebe možemo ponižavati, ali još interesantnije je to da zaista nemamo granicu u svemu tome. Nakon ovog saznanja da se u CM-ovim marketima prodaju parfemi motivacionog glasa koji je motivisao zločince i dobrovoljce iz Srbije da lakše pljačkaju i ubijaju po našoj zemlji, pitamo se da li će CM imati obraza te ukloniti ovu sramnu ponudu?! 
.
Svetlana Ražnatović Ceca, upoznala je ratnog zločinca Arkana 11. oktobra 1993. godine u hotelu Erdut. Upoznao ih je Oliver Mandić koji je Cecu pozvao da pjeva na proslavi tzv. Srpske dobrovoljačke garde. Tačno 19. februara 1995. godine nakon ko zna koliko popaljenih sela, gradova iza sebe, nakon bezbroj zločina, ubistava, mučenja i protjerivanja i silovanja, Arkan i Ceca su se vjenčali. To vjenčanje ovjerio je i otpušteni pedofilni gay službenik SPC-a (srpska pravoslavna crkva) Kačavenda.
Arkan je bio zločinac pod okriljem državne službe sigurnosti. U Zvornik je 1992. godine došao s policijskim vozilom Saveznog SUP-a i rotacijskim svjetlima s 39 svojih ljudi. Po nalogu Biljane Plavšić, lokalna vlast u Zvorniku mu je dala 350.000 maraka da bi mogao sprovoditi agresiju.
.
OTVORENO PISMO UPRAVI CM-COSMETIC MARKET
.
Pozivamo vas, da u narednim danima uklonite kolekciju parfema “udovice” ratnog zločinca koje nudite u svojim marketima. Pozivamo vas da budete u službi građana te volju većine ispošujete, koja ne želi gledati te proizvode na policama koje inače posjećuju i vama pune budžet.
Ovu vašu ponudu na policama Sarajeva, smatramo uvredom te od vas očekujemo da postupite profesionalno i u skladu sa principima i željama onih koji novac ostavljaju kod vas.
Ukoliko se budete oglušili na ovaj poziv, usmjerit ćemo svoje mogućnosti protiv vašeg marketa te vam na svaki mogući način narušiti budžet koji ostvarujete. Ovo nije ultimatum, ovo je obećanje, jer zaista nam je dosta ponižavanja i previše.
.

AntiDayton pokret

STIDITE SE: CM PRODAJE CECINE PARFEME U SARAJEVU
Komentari
Na vrh
X