Obavijesti

PROSLAVA 1. MARTA NA PLATOU ISPRED SCC-a

PROSLAVA 1. MARTA NA PLATOU ISPRED SARAJEVO CITY CENTRA U 16:00 SATI!
.
12767460_10207581501588511_1476780920_nPozivamo Vas, da dođete u Utorak 1. marta u 16:00 sati na plato Sarajevo City Centra gdje će biti upriličeno obilježavanje Dana nezavisnosti kroz muzički i zabavni program.
.
Dan nezavisnosti je najbitniji datum naše zemlje te je neophodno obilježiti ovaj datum na više lokacija i u više mjesta i gradova naše zemlje. Ove godine ispred objekta SCC-a u Sarajevu na platou bit će upriličen muzički program na kojem će učestvovati mnoga imena muzičke BH scene.
.
Program obilježavanja:
Program će otvoriti kvartet sa himnom koju će izvesti Ejla Patak
.
Nakon himne prisutnima će se obratiti voditelj programa te pozvati prvog izvođača na binu. Izvođači koji će uveličati ovaj dan i obilježavanje su:
Neno Murić, Almir M & Tribun bend, Dunja Fazlić, Amara Mistrić, Rijalda Lokvančić, Jasmin Burek i Aka Hukelić i Akademija Pink Panter. 
.
Pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate ovo obilježavanje te uživate u jednim od najljepših pjesama posvećenih našoj zemlji.
.
Organizatori ovog obilježavanja su AntiDayton pokret u saradnji sa Udruženjem Pravda.
Suorganizatori su Institut za istraživanje genocida Kanada, BH Savez Udruženja INTEGRIUM, BH Radio “Naša riječ” iz Chicaga.
.
Sponzori i podrška su: AntiDayton pokret, Udruženje Pravda, Institut za istraživanje genocida Kanada, BH Savez Udruženja INTEGRIUM, BH Radio “Naša riječ” iz Chicaga, Vlada Kantona Sarajevo, Ministarstvo za boračka pitanja KS, Općina Sentar Sarajevo, Koordinacija boračkih Udruženja KS, HAYAT Produkcija, Slastičarna SARAJ…
.
Dođite da proslavimo skupa Dan nezavisnosti naše zemlje.
.
Vidimo se u 16:00 sati ispred SCC-a gdje će program obilježavanja trajati sve do 18:00 sati, a onda će organizatori pozvati učesnike i građane da skupa krenu obalom Kulina bana prema Pravnom fakultetu gdje je upriličeno obilježavanje Dana nezavisnosti u organizaciji SPUS-a (Studentski Parlament) u 19:00 sati.
.
Vidimo se na platou ispred Sarajevo City Centra u 16:00 sati.
.
Za građane upriličeno je jedno slatko iznenađenje tokom obilježavanja 1. marta. 
.
AntiDayton pokret

PROSLAVA 1. MARTA NA PLATOU ISPRED SCC-a
Komentari
Na vrh