Obavijesti

OBAVIJEST POSJETITELJIMA

Svim našim prijateljima i posjetiteljima stranice se izvinjavamo zbog nedostupnosti stranice prethodnog dana. Obavještavamo vas da nije došlo ni do kakvog upada u internet stranicu, niti je riječ o bilo kakvom DDOS napadu. Radilo se zapravo o nedovoljnom omogućavanju resursa za rad internet stranice antidayton.com, te je stranica postala privremeno nedostupna, tačnije server je ograničio potrošnju resursa. 

Naime, nakon vašeg velikog interesovanja za članke i ostali sadržaj stranice, došlo je do nagle potrošnje prometa, koja je inače bio ograničen. Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je limit za potrošnju resursa značajno povećan i da nebi trebalo biti nikakvih problema u daljem radu stranice. Naša IT podrška će uraditi sve kako bi se pravovremeno omogućavali svi resursi koji su potrebni za funkcioniranje ove stranice, i kako bi stranica imala što kvalitetniji sadržaj koji zaslužuju svi oni kojima je na srcu naša Jedna i Jedina.

Na kraju, nadamo se da vam Google reklame koje smo nedavno postavili na vidljiva mjesta na stranici ne smetaju, bar ne previše. Razlog je naravno omogućavanje samoodrživosti stranice, kako bi ovaj prostor ostao nezavisni bastion svih nas, bez prljavog novca koji bi uticao na sadržaj i koji nam ne treba. Tako, kada sljedeći put vidite bilo koju reklamu, znajte da ste i vi uradili makar nešto kako bi ova stranica ostala slobodni teritorij RBiH.

Alen Mahović

AntiDayton

OBAVIJEST POSJETITELJIMA
Komentari
Na vrh