Feljton

MLADENE IVANIĆU ILI SI LUD ILI IMAŠ AMNEZIJU!?

MLADENE IVANIĆU ILI SI LUD ILI IMAŠ AMNEZIJU KADA SI MOGAO JUČE IZJAVITI ONAKO TEŠKU LAŽ?! 

Juče 02. maja kada se na više lokacija obilježavala godišnjica odbrane glavnog grada Republike Bosne i Hercegovine, kada se podsjećalo na to ko je i kako i zašto napao glavni grad međunarodno priznate nezavisne države, Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva dao je izjavu povodom obilježavanja godišnjice u “Dobrovoljačkoj” ulici 03. maja.

Mladen Ivanić je juće za medije izjavio:

Dobrovoljačka jedan od najvećih zločina u BiH” i “Zločin u Dobrovoljačkoj simbol početka rata u Bosni”

Nakon ovako bezobraznih laži, teško je ostati dostojanstven i na njih se ne oglasiti. Naime, ovim putem otvoreno želimo pitati Mladena Ivanića, da li mu je amnezija pojela mozak pa je mogao za medije dati ovako teško lažne izjave ili se otvoreno i direktno vodi natpisima zločinca Dobrice Ćosića, da je laž u samom biću svakog srbina i da je laž toliko puta u historiji spašavala srbe i tako dalje i tako dalje…

Ako vi tvrdite da je u “Dobrovoljačkoj” počinjen jedan od najvećih zločina u BiH, koji uopšte nije ni sudski procesuiran a s tim ni dokazan i iako postoje izjave Srba koji navode tačne podatke o broju stradalih, onda vam je jasno da se radi o samo nekoliko lica i da je vaša izjava i više nego bezobrazna.

Takođe da bi vam bilo puno jasnije navest ćemo vam nekoliko primjera među koje se definitivno slučaj u “Dobrovoljačkoj”  ne može svrstati.

-Da li znate da su srpaki zločinci samo u Višegradu ubili oko 3000 bošnjačkih civila, te da je tu na tom lokalitetu počinjeno preko 10 zločina u kojim je ubijeno od 50 do 100 civila u jednom trenu.

-Da li znate da je u Sarajevu u ulici Ferhadija (Vase Miskin) ubijeno u jednom trenu 26 civila.

-Da li znate da je na pijaci Markale ubijeno u jednom trenu 68 civila, da je kraj Tržnice u blizini Markala u jednom trenu ubijeno 37 civila.

-Da li znate da je u masakru u Bakarevoj ulici ubijeno sedmero djece u jednom trenu, da je u masakru na Drveniji ubijeno sedam civila, da je u masakru na obali ubijeno osmero civila, da je u masakru u Badakovićima ubijeno deset civila u jednom trenu i još na desetine i desetine lokacija po Sarajevu gdje je ubijeno u jednom trenu sedam do 20 civila.

-Da li znate koliko je civila ubijeno na tuzlanskoj kapiji u jednom trenu, koliko je civila likvidirano u jednom dahu na Korićanskim stijenama, u “Bijeloj kući” u logorima širom Prijedora?

-Da li znate koliko je civila u jednom danu ubijano u Bijeljini, Zvorniku, Doboju, Banjaluci, Sanskom Mostu, Ključu, Na Grbavici, koliko je civila u jednom trenu i jednom danu ubijano u Vlasenici, Kozarcu, u logoru “Kula” i u Vogošći, u Kalinoviku i Liplju i stotinama i hiljadama drugih mjesta, sela i gradova u kojima je dnevno ubijano i po nekoliko stotina ljudi, a da ne spominjemo i Potočare u kojima je u jednom danu ubijeno 1200 civila od ukupno ubijenih 8372.

-Da li su vam zaista vrane pojele mozak ili imate amneziju to vi znate, međutim kao član Predsjedništva ma koga predstavljali pa čak i “Klingonce” ne bi smjeli da se ponašate kao da ste u Skupštini Srbije ili Skupštini tzv. rs-a odakle redovno dolaze ponižavajuće lažne izjave kada su zločini i genocidi nad Bošnjacima u pitanju.

Ove vaše izjave, dokaz su samo da 02. maj i 03. maj nikada nisu prestali jer vaše izjave poput jučerašnjih su nastavak napada na zgradu Predsjedništva ali i na inteligenciju svih građana koji jako dobro znaju istinu.

Za kraj, zanima nas kako po vama “rat u Bosni” može početi dva puta u samo mjesec i par dana, ako je po vama “srpski svat” početak rata a sada i slučaj “Dobrovoljačka”? Toliko se više gubite u soapstvenim lažima da će uskoro morati među vama da se pojavi neki novi Dobrica Ćosić i napiše nove upute za djelovanje kroz laži srpskog naroda!

Nihad AličkovićAntiDayton pokret 

 

MLADENE IVANIĆU ILI SI LUD ILI IMAŠ AMNEZIJU!?
Komentari
Na vrh
X