Vijesti i reakcije

DOBRODOŠLI NA INTERNET STRANICU ANTIDAYTON POKRETA!

Nakon tri godine i dva mjeseca, AntiDayton pokret predstavlja svijetu svoju oficijelnu internet stranicu. Ovom internet stranicom želimo da sačuvamo istinu, educiramo nove generacije, i nikada ne dozvolimo negiranje izvršene agresije i počinjenog genocida.

Pozivamo vas da posjetite internet stranicu, pregledate sve naše aktivnosti, te vas posebno pozivamo da pregledate stavku “Agresija na RBiH” kako bi se upoznali sa cijelim tokom agresije nad Republikom BiH. Napominjemo da ova stavka još nije ni izbliza završena, ali rad na njenom popunjavanju je u toku. Ostale stavke u meniju nisu ništa manje interesantne, te vjerujemo da ćete biti zadovoljni predstavljenim. Ova internet stranica takođe ima i svoju mobilnu verziju, koju možete isprobati na svojim mobilnim uređajima. Takođe pozivamo naše posjetitelje da dijele naš sadržaj sa ove stranice, kako bi svi mi zajedno čuvali istinu od zaborava, te kako bi svi zajedno doprinijeli daljem razvoju ove stranice i AntiDayton pokreta.

Internet stranica AntiDayton pokreta služit će takođe za objave svih narednih akcija, te objave svih bitnih dešavanja i vijesti vezanih za našu domovinu. Kao i od samog osnivanja Pokreta, pa do danas, nećemo dozvoliti cenzuru naših izjava, te se nećemo bojati otvoreno reći ono što mislimo apsolutno svima onima koji vrše atake na ovu zemlju. Nećemo ostati dužni ni svima onima koji negiraju počinjenu agresiju i genocid, negiraju postojanje države Bosne i Hercegovine, te veličaju fašističke i šovinističke ideologije. Takođe ovim putem pozivamo sve medije, elektronske, printane, kao i pojedince da posjete internet stranicu, te saznaju više o AntiDayton pokretu, sve ono za šta do sada nisu znali. Svakako, ovim putem dajemo za pravo medijima da naše inzveštaje, saopštenja i reakcije mogu preuzimati uz navođenje izvora.

Pozivamo sve patriote i istomišljenike da nam se obrate za saradnju, u cilju jačanja patriotskog bloka RBiH.

Internet stranicu AntiDayton pokreta posvećujemo svim nedužnim žrtvama agresije i genocida, te svim šehidima i braniteljima koji su dali ono najvrijednije – svoje živote za ovu zemlju, te ostalim pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine.

DA SE NIKADA NE ZABORAVE I NE PONOVE AGRESIJA I GENOCID U REPUBLICI BOSNI I HERCEGOVINI!

AntiDayton tim

 

DOBRODOŠLI NA INTERNET STRANICU ANTIDAYTON POKRETA!
Komentari
Na vrh