Vijesti i reakcije

ANTIDAYTON BAJRAMSKA ČESTITKA

ANTIDAYTON BAJRAMSKA ČESTITKA

rbh4
AntiDayton želi svim muslimanima svijeta posebno članovima pokreta AntiDayton, muslimanima u cijeloj Bosni i Hercegovini, muslimanima u Sandžaku, na Kosovu, u Albaniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, dijaspori i širom svijeta, Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Neka ovaj Bajram i svaki drugi u vaše kuće donesu zdravlje, nafaku, radost i mir. Neka vam se vaša dobra djela vrate na najbolje moguće načine i najboljim nagradama dragog i uzvišenog Allaha dž.š.
Svima postačima, koji su ovaj Ramazan postili s lakoćom, postili s nijetom i saburom, želimo da im bude ukabuljen od dragog i uzvišenog te da im sačuva zdravlje i porodicu.

Takođe, svim muslimanima svijeta a posebno onima sa prebivalištem u BiH savjetujemo na širenje patriotizma, na širenje svjiesti o opstanku, na širenju ljubavi prema ljiljanima te širenju snage za odbranom od svakog dušmana koji želi zlo muslimanima naše zemlje i širom svijeta.

bajram-šerif-mubarek-olsun

Sjetite se danas naših šehida, naših prijatelja, boraca, žrtava koji su dali svoj život da bi mi danas slobodno mogli dočekivati Bajram u našoj lijepoj jednoj i jedinoj. Uputite im dovu zahvale i dovu milosti s molbom Allahu da ih nagradi džennetom.

Neka vam je sretan Bajram, neka vas obasjaju posjete familija i rodbine. Neka vas ojačaju zagrljaji najmilijih, neka vas osvijeste lijepe riječi prijatelja.

Zajedno, do konačne pobjede i oslobađanja naše lijepe i jedinstvene Republike Bosne i Hercegovine!

11698681_10206997485679458_3442497257051821630_n

Od srca, svim članovima AntiDayton pokreta koji slave ovaj dan te i svima onima koji nisu dio pokreta a ovaj dan dočekuju s radošću želimo:

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OSLUN!

S poštovanjem,

AntiDayton pokret

ANTIDAYTON BAJRAMSKA ČESTITKA
Komentari
Na vrh