Obavijesti

SEAD DELIĆ: VIDEO POSVETE BRANIOCIMA RBiH

SEAD DELIĆ, NAPRAVIO JE VIDEO POSVETE U ČAST BRANIOCIMA REPUBLIKE BOSNE i HERCEGOVINE
.
1013951_10201481914479311_1441703930_nSead Delić, ljudina, patriota, pripadnik ARBiH iz Opštine Bratunac tačnije iz Glogove, svoje vrijeme pored posla posvećuje jako puno podsjećanju na heroje odbrane Republike Bosne i Hercegovine.
Ovim video uratkom, Sead je želio pored fotografija već svima poznatih, dodati i dijelove video snimaka koje će mnogi  vidjeti po prvi put. Na taj način imate priliku da vidite heroje odbrane u njihovom obraćanju, na liniji, u odbrani i slično.
.
Ovaj video rađen je prvenstveno s jednom namjerom a to je da se branioci naše zemlje nikada ne zaborave a onda pored toga i da im se oda počast i poštovanje za njihovu nesebičnu odbranu naše zemlje.
.
Sead Delić, kao pripadnik 28. divizije ARBiH jako dobro zna šta znači odbrana Republike Bosne i Hercegovine i jako dobro zna šta bi za nas trebali da znače ljudi koji su dali svoje živote za opstojnost naše jedne i jedine.
.
Hvala Seadu i na ovom videu koji je nedavno pripremio i očekujemo i nove radove pored mnogobrojnih fotografija koje imaju posebnu crtu, posebnu ljubav prema našoj zemlji koje Sead radi. Živ bio prijatelju.
.
HEROJI ODBRANE, SVI BRANIOCI NAŠE ZEMLJE NE SMIJU NIKADA OTIĆI U ZABORAV!!!
.
S poštovanjem,
.
AntiDayton pokret

SEAD DELIĆ: VIDEO POSVETE BRANIOCIMA RBiH
Komentari
Na vrh