Uncategorized

NA DANAŠNJI DAN DAYTONOM JE LEGALIZOVAN I NAGRAĐEN GENOCID

NA DANAŠNJI DAN 20. NOVEMBRA 1995. GODINE,  DAYTONOM JE LEGALIZOVAN I NAGRAĐEN GENOCID
600px-Hrvatski_povijesni_muzej_27012012_Domovinski_rat_62_Opci_okvirni_sporazumTZV. REPUBLIKA SRPSKA JE GENOCIDNA TVOREVINA NASTALA NA SILOM PREKINUTIM ŽIVOTIMA I KOSTIMA NEDUŽNIH CIVILA BOSANACA I HERCEGOVACA, BOŠNJAKA, MUSLIMANA, TE I SVIH ONIH BOSANSKIH PRAVOSLAVACA I KATOLIKA, SRBA I HRVATA KOJI SU ČASNO BRANILI REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU KAO NEZAVISNU MEĐUNARODNO PRIZNATU DRŽAVU, 177. ČLANICU UN-a!
500_Genocidna_tvorevina_sivigolub.blogger1-TZV. REPUBLIKA SRPSKA NASTALA JE NA SILOVANJU, MUČENJU, PROTJERIVANJU, RASELJAVANJU, ORGANIZOVANIM LOGORIMA, NA MASOVNIM UBIJANJIMA.

-TZV. REPUBLIKA SRPSKA, NASTALA JE KAO GENOCIDNA TVOREVINA POSTAVLJENIH TEMELJA MASOVNIH GROBNICA.

-TZV. REPUBLIKA SRPSKA NASTALA JE NA GENOCIDU NAD BOSNJACIMA, MUSLIMANIMA.

-DAYTON JE LEGALIZOVAO GENOCID, LEGALIZOVAO NEDUŽNU PROLIVENU KRV I UBIJENE GRAĐANE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!

-DAYTON JE NAGRADIO GENOCIDNE IDEJE STVARANJA GENOCIDNE PARATVOREVINE LEGALIZUJUĆI JE U TZV. REPUBLIKU SRPSKU KAO TZV. ENTITET NA PROSTORU 49% TERITORIJA NAŠE ZEMLJE.

-DAYTON I DAN DANAS. ŠTITI POLITIČKI KRIMINAL, NEGIRANJE POSTOJANJA DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE TE ŠTITI UBICE, RATNE ZLOČINCE, ZLOČINE I AGRESORE.

-DAYTONOM JE SUSPENDOVAN LEGALNI I LEGITIMNI GRAĐANSKI USTAV RBiH TE NAMETNUT ANEX 4 KAO USTAV BiH KOJI DO SADA NIJE IMAO NIKAKVU POZITIVNU FUNKCIJU OSIM POLITIČKE I EKONOMSKE DESTABILIZACIJE DRŽAVE.

-DAYTONOM JE SUSPENDOVANA HILJADUGODIŠNJA ZASTAVA REPUBLIKE BiH SA ŠEST ZLATNIH LJILJANA.

-DAYTONOM JE SUSPENDOVANA LEGALNA I BEZ UVREDA HIMNA DRŽAVE, JEDNA SI JEDINA…

Jedine dvije pozitivne tačke Daytonskog sporazuma su:Dayton
prva: Istina, Dayton je zaustavio agresiju, te se oružana agresija zaustavila i prestalo je oružano ubijanje i masakriranje građana Republike Bosne i Hercegovine, iako je taj scenario trebao biti apsolutno prirodan gdje je ARBiH trebala osloboditi u kratkom vremenskom roku cijeli teritorij naše zemlje.
druga: Druga pozitivna tačka Daytona je, što potpisi Hrvatske i Srbije na Daytonskom sporazumu JASNO I DECIDNO dokazuju izvršenu agresiju na Republiku Bosnu i Hercegovinu od strane navedenih država. S obzirom da se redovno mogu pročitati i u medijima i u knjigama stranih zemalja ali i navedenih država da je u RBiH bio građanski rat, ova dva potpisa to konkretno pobijaju te dokazuju izvršenu AGRESIJU. Ako se desio građanski rat, zašto su potpisi dvije susjedne države potrebni na Privremenom Mirovnom Daytonskom Sporazumu? Dakle, nad RBiH je izvršena agresija od strane Hrvatske i Srbije.

20. novembar i 14. decembar su datumi LEGALIZOVANOG I NAGRAĐENOG GENOCIDA te se ta dva datuma mogu samo tretirati kao takva i nikako drugačije. (20.nov.1995. završeni pregovori u Daytonu – 14.dec.1995. svečano potpisan sporazum u Parizu)

NIKADA NEĆEMO PRIHVATITI NAMETNUTI SISTEM KOJI JE NAMETNULA NEKA ČETVRTA STRANA.
ONEMOGUĆENO NAM JE  DA SE BRANIMO I DA OSLOBODIMO DRŽAVU OD AGRESORA.
STRANE SILE SU IZVOJEVALE DAYTONSKI SPORAZUM NA MOLBE I SUZE MILOŠEVIĆA I OSTALIH AGRESORA.
DAYTONSKIM SPORAZUMOM UGAŠENA JE REPUBLIKA BiH TE NAGRAĐENA PARATVOREVINA GRAĐENA NA GENOCIDU.
DAYTONSKIM SPORAZUMOM JE NAMETNUT POLITIČKI SISTEM KOJI JE EKONOMSKI OPUSTOŠIO DRŽAVU BiH.
OMOGUĆENO JE NEGIRANJE DRŽAVE BiH TE MALTRETIRANJE POVRATNIKA I USKRAĆIVANJE NJIHOVIH GRAĐANSKIH PRAVA.
PRIVREMENI MIROVNI DAYTONSKI SPORAZUM JE NAMETNUT, DONEŠEN POD PRIJETNJAMA, POD PRITISKOM, POD PRISILOM I KAO TAKAV NEBI SMIO BITI PRIMJENJIVAN U NAŠOJ ZEMLJI.

VRATIMO LEGALNI I LEGITIMNI USTAV REPUBLIKE BiH, TE USPOSTAVIMO DRŽAVU JEDNOG PREDSJEDNIKA, PREDSJEDNIKA SVIH GRAĐANA.
RBHADps: na temu današnjeg dana mogli smo napisati opservaciju, monografiju, knjigu i naučni i stručni rad i tekst dug i širok 50 knjiga, međutim nismo željeli. Nismo željeli davati važnosti onome što svi mi znamo i što je rečeno do sada bezbroj puta. Veliki je broj nedostataka Daytona, velika su kršenja i nepoštivanja Daytona te na taj način i samo njegovo postojanje nema svrhu. Veliki su razlozi za njegovo gašenje i konačno uspostavljanje pravne i pravedne države te se nadamo da će građanska svijest napokon doživjeti toliki procvat te dati sve od sebe da se ovaj nakaradni sistem nametnut Daytonom ugasi zauvijek.
Naveli smo, samo detalje, konkretne, one koji mnogi znaju ali ih nažalost ne izgovaraju glasno. Navei smo sve ono što bi predstavnici politike u BiH trebali imati hrabrosti za reći međunarodnoj zajednici ali nažalost nemaju niti uopšte žele jer su svi oni štićenici Daytonskog sporazuma koji im je omogućio i olakšao politički kriminal u našoj zemlji.

ANTIDAYTON

 

NA DANAŠNJI DAN DAYTONOM JE LEGALIZOVAN I NAGRAĐEN GENOCID
Komentari
Na vrh