Feljton

FERHATOVIĆ: USPJEH SA NAFAKOM!

FERHATOVIĆ: USPJEH SA NAFAKOM!

Senadin Ferhatović, Busovljak koji već duži niz godina živi u Beču u Austriji, je vlasnik firme “Ferhatović Suhomesnati Proizvodi Wien”.

Iako već dugo živi u Austriji, i dalje brine o velikom broju svojih sugrađana. Već smo pisali o njegovim velikim humanitarnim djelima kojima je pokazao veličinu svog srca, spremnosti da pomogne ljudima u nevolji. Brojni su i oni kojima je osigurao da vesplatno obave hadž i umru.
On ne zaboravlja ni svoje Kaćune, gdje je rođen i odrastao. Redovno pruža podršku projektima koji se tamo realizuju.

U njegovoj priči posebno je zanimljivo naglasiti i to da je nekada radio kao čistač aviona Austrian Airlinesa, a danas je uspješni biznismen, veliki humanitarac.

Senadin Ferhatović u više navrata podržao je rad i aktivnosti AntiDayton pokreta. Na tome smo mu zahvalni te se u više navrata priključivao akcijama humanitarnog karaktera u sklopu aktivnosti pokreta.

Ovim putem se zahvaljujemo i čestitamo na novim koracima na novim uspjesima Ferhatović kompanije koja se priprema uskoro za otvorenje novog objekta tj Restorana u austrijskom gradu u Beču koji će sigurno biti mjesto okupljanja BH dijaspore ne samo iz Austrije već i iz drugih zemalja Evrope.

Uspjeh je u njegovom slučaju zasigurno djelo njegovog predanog i preciznog rada ali nafaka koju onu dijeli drugima i onima koji su u potrebi i koja mu se vraća zasluženo!

S poštovanjem

AntiDayton pokret

FERHATOVIĆ: USPJEH SA NAFAKOM!
Komentari
Na vrh