Vijesti i reakcije

FACEBOOK BLOKIRAO PROFIL NIHADA ALIČKOVIĆA ZBOG PODSJEĆANJA NA GODIŠNJICU GRANATIRANJA PORODILIŠTA!

FACEBOOK BLOKIRAO PROFIL NIHADA ALIČKOVIĆA ZBOG PODSJEĆANJA NA GODIŠNJICU GRANATIRANJA PORODILIŠTA!

Jutros je administracija društvene mreže facebook blokirala privatni korisnički račun Nihada Aličkovića, osnivača Antidayton pokreta, zbog posta koji podsjeća na granatiranje porodilišta u Sarajevu 26/27. maja 1992. godine kada je ubijeno pet novorođenih beba.

Ovo je neviđeni skandal te postaje evidentno da se administratori za Balkan ne libe puno stavljati u zaštitu istine i propagiranja iste. S tim se može vrlo lako i zaključiti ko su i kakva su opredjeljenja i ubjeđenja Balkan administratora za facebook.

U nastavku pročitajte navodno sporni post, koji je Nihad Aličković postavio i u grupi AntiDayton i na page stranici AntiDayton pokreta i na tim mjestima isti sadržaj i isti post i tekst nije obrisan, osim oniga na njegovom ličnom profilu.

“‼NA DANAŠNJI I ŠUTRAŠNJI DAN 1992. GODINE, PROKLETNICI, FAŠISTI, SRPSKI ZLOČINCI, BIJEDNICI I GURBETI, GRANATIRALI SU PORODILIŠTE U SARAJEVU…‼

Sarajevsko porodilište “Zehra Muidović” se nalazilo na prvoj liniji fronta i bezobzirno je gađano, tako da su čak i tek rođene Sarajlije postajale žrtve agresora. Ovo je još jedan u nizu pokazatelja koliko su svirepe i bezumne bile agresorske…

…čitajte dalje u tekstu i podijelite dalje da se ne zaboravi NIKADA…

AntiDayton pokret”

GRANATIRANO PORODILIŠTE “ZEHRA MUIDOVIĆ”

Takođe administracija facebooka prije nekoliko mjeseci blokirala je rad page stranice AntiDayton pokreta, koja je stara preko 5 i pol godina i koja je imala preko 20.000 lajkova te bila u svrhu podsjećanja na istinu o agresiji i genocidu te razvoju kulture sjećanja.

Napravljena je nova page stranica prije mjesec i pol dana koja trenutno ima 1500 lajkova.

PODRŽITE OTVORENI I BEZ STRAHA, RAD ANTIDAYTON POKRETA!

https://www.facebook.com/AntiDayton-432566287196831/

Takođe Nihada možete kontaktirati na njegov drugi profil Nihad Aličković II na facebook-u dok prvi ne bude odblokiran.

AntiDayton pokret 

FACEBOOK BLOKIRAO PROFIL NIHADA ALIČKOVIĆA ZBOG PODSJEĆANJA NA GODIŠNJICU GRANATIRANJA PORODILIŠTA!
Komentari
Na vrh
X