Vijesti i reakcije

STRANKA DF SE POISTOVJETILA SA IZDAJNIKOM I ZLOČINCEM FIKRETOM ABDIĆEM

STRANKA DF SE POISTOVJETILA SA IZDAJNIKOM I ZLOČINCEM FIKRETOM ABDIĆEM

Izet Mustafić, direktor RTVUSK-a postao je žrtva koalicije SDA, DF, SBB-a i Laburista Fikreta Abdića. Naime, na jučer održanoj Skupštini USK-a na zahtjev Laburističke stranke i DF-a nije usvojen izvještaj o radu ove televizijske kuće. Iako je riječ o pozitivnom izvještaju i kvalitetnom radu direktora Mustafića, DF i Laburisti traže njegovu smjenu. Na drugoj strani zastupnici SDA i SBB-a svjesno služe politici DF-a i Laburista.

Kako saznajemo, njegovu smjenu je preko DF-a zatražila Laburistička stranka koja se našla povrijeđena nakon što je RTVUSK 11. septembra 2017. godine, započela sa emitovanjem dokumentarnog serijala ”Svi zločini Fikreta Abdića”.

Ovo nije prvi put da zastupnici DF-a u ime Laburista preuzimaju pozicije u javnim ustanovama, pa će se tako desiti i sa RTVUSK-a. Zastupnici SDA i SBB-a su, također, učestvovali u neusvajanju izvještaja što je preduslov za smjenu direktora.

Da je nemoguće govoriti istinu i o njoj pričati javno i putem medija, dokazuju upravo ove reakcije koje dovode do smjena i otkaza. Ovo je upravo upozorenje svim narednim licima na sličnoj pozicijama koji budu govorili istinu o zločinima i izdaji države šta ih čeka.

Neka je na sramotu i čast, na obraz i dušu svih onih koju su zbog izmišljene povrijeđenosti emocija Labudista, zaboravili sve zločine i izdaje Fikreta Abdića i njegovih sljedbenika te zbog filma o njemu i njegovim zločinima pokrenuli smjenu direktora RTVUSK.

preuzeto: sanainfo.ba – uredio: antidayton

STRANKA DF SE POISTOVJETILA SA IZDAJNIKOM I ZLOČINCEM FIKRETOM ABDIĆEM
Komentari
Na vrh
X