Uncategorized

MLADI SNSD-a NAPRAVILI PASOŠ GENOCIDNE TVOREVINE!

MLADI SNSD-a NAPRAVILI PASOŠ GENOCIDNE TVOREVINE!

Vlast u manjem BH entitetu u tzv. republici srpskoj tačnije presuđenoj genocidnoj tvorevini sutra će nizom dešavanja i aktivnosti obilježiti 9. januar kao Dan tzv. rs-a, iako je Ustavni sud BiH donio odluku da se radi o neustavnom prazniku.

Kako je na Twitteru objavio bivši generalni sekretar SNSD-a Rajko Vasić, podmladak te stranke će na poseban način obilježiti 9. januar.

Naime, mladi te stranke su napravili tzv. pasoš tzv. rs-a s otisnutim datumom izdavanja 9. januar 2018. godine. Vasić piše i da će se pasoš moći naručiti s fotografijom i ličnim podacima.

Ostaje da se vidi kako će nadležne institucije reagirati na ovaj potez mladih SNSD-a.

Ovo je dokaz da se otvoreno radi na razbijanju Domovine Bosne i Hercegovine i da je konačno vrijeme da se oni koji to do sada nisu vjerovali ustvari probude. Ovaj potez je jedna od ozbiljnih provokacija. Međutim ovo nije samo tek takva provokacija već jedan od niza probnih balona koje politika u genocidnoj tvorevini sprovodi. Ovo e dokaza čemu služe institucije u Banja Luci u kojima se inače štampaju lične karte i pasoši našim građanima.

Ovu provokaciju ne treba shvatati bezazleno već pozivamo nadležne institucije da se ovim narušavanjem suvereniteta naše zemlje ozbiljno pozabave.

ps: baš nas nešto zanima koliko daleko će otići sa ovim pasošem…

AntiDayton pokret

MLADI SNSD-a NAPRAVILI PASOŠ GENOCIDNE TVOREVINE!
Komentari
Na vrh
X