Vijesti i reakcije

BRATSKA LJUBAV JE NADJAČALA SVE NABUJALE RIJEKE

BRATSKA LJUBAV JE NADJAČALA SVE NABUJALE RIJEKE

Ono što je spreman uraditi brat za brata, brat za sestru i obratno teško se na planeti može mjeriti sa nečim. Taj krvi genetski kod koji tako usko povezuje dvije osobe, dva Božija bića koja su neraskidivi dio ovog svijeta, poseban su proizvod ljubavi i osjećaja!

Armin Mulić, brat unesrećenog Alena Mulića nikada od prvog momenta nije prestao tražiti tijelo svoga unesrećenog brata. Nikada nije ni pomislio da odustane. Njegov stav i njegova ljubav koju samo brat za brata može imati dovela je ovu tužnu priču danas do kraja. Armin Mulić je danas nakon 26 dana potrage pronašao tijelo svoga brata zajedno sa najužim dijelom porodice i prijateljima.

Armin Mulić: – Ne dozvoljavamo nikome od službenika Federalne uprave Civilne zaštite da priđe. Mi smo ga pronašli, ni jedan dan nismo odustajali. Tu smo pored njega i mi ćemo ga izvući.

Porodica nikada nije odustala od potrage i svaki dan su pretraživali rijeku Miljacku nizvodno, ne bi li pronašli Aldinovo tijelo.

– Jučer smo ovuda prolazili, ali tijela nije bilo. Danas nas je deset bilo u čamcu i našli smo ga. Zahvalan sam mojoj braći i ostalima koji su svaki dan bili uz mene. Sve smo odmah javili policiji. Neću dozvoljavati da se u ovo uključuje FUCZ jer su oni bili obustavili potragu.

Nakon što nam budu poznati detalji o dženazi i mjesto dženaze objavit ćemo detalje te pozvati sve koji su u mogućnosti da se odazovu.

Hvala Allahu i hvala porodici i prijateljima unesrećenog Mulića da je njegovo tijelo konačno pronađeno. Porodici i familiji želimo ouno snage, sabura i mira a Alenu lijepi Džennet! 

U ime pokreta zahvaljujemo se svima onima, posebno građanima koji su se dali u potragu na liniji rijeke Miljacke i Bosne pa i dalje koji su iskreno posvetili svoje vrijeme bar jednom kako bi se tijelo unesrećenog Mulica pronašlo.

AntiDayton pokret

BRATSKA LJUBAV JE NADJAČALA SVE NABUJALE RIJEKE
Komentari
Na vrh
X