Obavijesti

APEL ZA POMOĆ BORCU MIRSADU PEHLIĆU

APEL ZA POMOĆ BORCU MIRSADU PEHLIĆU

U proteklom vremenu stanje nekadašnjeg borca ARBiH i gazije u pravom smislu riječi Mirsada Pehlića se pogoršalo te je ovaj poziv alarmantan u svakom smislu riječi kako bi se što prije osigurala pomoć za ovog gaziju.

Pozivamo vas da ukoliko niste u mogućnosti lično i novčano pomoći zbog vašeg materijalnog stanja, da proslijedite ovaj članak i postavite ga na svoje profile društvenih mreža na Facebook, instagram, tweeter itd…

Sadaka ne umanjuje imetak, a u drugom hadisu se kaže da je sadaka štit od džehenemske vatre. Molimo Allaha da nagradi svakog ko pomogne u ovom slučaju ali i u svim drugim u kojima se naši građani odazivaju.

Apel prenosimo od strane Mirsadovog sina:

APEL ZA POMOĆ – SPASIMO JOŠ JEDAN ŽIVOT
Mirsad Pehlić iz Sarajeva(Hadzići) bivši pripadnik Armije RBiH je teško obolio od bubrega i u ovim teškim danima jedva podnosi bolove koje ima, čekajući transplantaciju oba bubrega, koja se ne može izvršiti prije prikupljenog novca tj. 100,000 $.

Sin od Mirsada, Mevludin Pehlic moli sve humane ljude da pomognu da se spasi život njegovog oca.

Humanitarni br.ne mozemo dugo zadrzavati jer ima jos ljudi koji cekaju. Apel 01.08-01.09. važi samo za bhtelekom fiksnu i mobilnu mrežu i ostalo su žiro računi i paypal.

Hvala od srca svima koji podržavaju i dio su ovog apela.
Kontak: Mevludin Pehlić (sin)
br. Mob. 061 275 590

UPLATE NA SLJEDEĆI NAČIN:

UPLATA U KM:
TEKUČI RAČUN: 140-101-00047956-16
SBERBANK BH D. D.
SWIFT:SABRBA22
POZIV NA BR. 1401065000073338

UPLATA ZA STRANU VALUTU:
DEVIZNI RAČUN:
IBAN : BA391401064100017128
SWIFT: SABRBA22

PAYPAL: https://paypal.me/helpothers1

Pozivano sve one koji su u mogućnosti da podrže ovaj apel ili da putem poziva na humanitarni broj doniraju novac ili u najgorem slučaju ovaj post proslijede dalje.

Apelu su se već odazvali i pomogli Humanitarno udruženje Pomozi.ba, Ministar za Boračka pitanja Muharem Fišo, Udruženje invalidnih i bolesnih osoba Blažuj, H.O. Help others Salzburg.

AntiDayton pokret

APEL ZA POMOĆ BORCU MIRSADU PEHLIĆU
Komentari
Na vrh
X